EXPO TURIZËM 6-8 Prill 2023 – Panair Ndërkombëtar

EXPO TURIZËM 6-8 Prill 2023 – Panair Ndërkombëtar

📍EXPO TURIZËM 6-8 Prill 2023 – Panair Ndërkombëtar 3️⃣6️⃣5️⃣Ditë Turizëm 🤩
🔷Turizmi nuk ndalet në 365 ditë të vitit, në datat 6 – 8 Prill 2023 #expoturizem2023.🤗
👉Panairi më i madh dhe më i rëndësishëm në sektorin e Turizmit në Shqipëri.
Event B2B me kompani lider dhe blerës potencial të Destinacionit Shqipëri dhe rajon.
👉Takime direkte, forume, workshope-e dhe plot aktivitete të tjera në një event 3-ditor maratonë. Një mundësi unike për të promovuar destinacione të reja, oferta dhe paketa turistike si dhe trendet më të fundit të kësaj industrie.🥰
#AllYouNeedIsHere🏖️🏕️⛰️🏛️
EXPO TURIZËM 6-8 Prill 2023 – Panair Ndërkombëtar
Share