📍Me Sabrina Lang, gazetare dhe moderatore, zëri i Radio Gong…

 

📍Me Sabrina Lang,  gazetare dhe moderatore, zëri i Radio Gong, një  radio me audiencë rinore  në  Gjermani 🇩🇪 e cila me ftesë të AKT- së  📨 po bën një tour në Shqipëri  🚶‍♀️🇦🇱 duke e transmetuar  live për Radio Gong Mynih, eksperiencën e saj nga Thethi dhe Vlora. 🤗

👉 Sabrina Lang u shpreh  se ishte në parajsë, duke dhënë kështu edhe disa sugjerime të bukura për Shqipërinë… 🥰

🔗https://bit.ly/3tWAhxi

@gong96.3

#VisitAlbania✈

#smilealbania🙂

#DiscoverthecoloursofAlbania🌈

📍Me Sabrina Lang,  gazetare dhe moderatore, zëri i Radio Gong, një  radio me audiencë rinore  në  Gjermani 🇩🇪 e cila me ftesë të AKT- së  📨 po bën një tour në Shqipëri  🚶‍♀️🇦🇱 duke e transmetuar  live për Radio Gong Mynih, eksperiencën e saj nga Thethi dhe Vlora. 🤗 📍Me Sabrina Lang,  gazetare dhe moderatore, zëri i Radio Gong, një  radio me audiencë rinore  në  Gjermani 🇩🇪 e cila me ftesë të AKT- së  📨 po bën një tour në Shqipëri  🚶‍♀️🇦🇱 duke e transmetuar  live për Radio Gong Mynih, eksperiencën e saj nga Thethi dhe Vlora. 🤗 📍Me Sabrina Lang,  gazetare dhe moderatore, zëri i Radio Gong, një  radio me audiencë rinore  në  Gjermani 🇩🇪 e cila me ftesë të AKT- së  📨 po bën një tour në Shqipëri  🚶‍♀️🇦🇱 duke e transmetuar  live për Radio Gong Mynih, eksperiencën e saj nga Thethi dhe Vlora. 🤗

Share