📣 Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)

📣 Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)🔜
🗓️ 25-27 Mars 2020, Kiev, Ukrainë
Vendodhja: International Exhibitional Center, Kiev, Ukraine
Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “UITT”, është ngjarja  më kryesore e udhëtimit dhe turizmit në Ukrainë, këtë vit shënon edicionin e 26-të.

#VisitAlbania✈️
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😀🇦🇱

 

Shpërndaje në: