U zhvillua sot takimi konsultativ mbi hartimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim 2021-2030. 🤗

📍 U zhvillua sot takimi konsultativ mbi hartimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim 2021-2030. 🤗
👉Ky proces konsultimi mblodhi bashkë përfaqësues të ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, partnerët dhe grupet e interesit.
#VisitAlbania✈
#smilealbania🙂
#DiscoverthecoloursofAlbania🌈

 

Share