Media prestigjoze dhe popullore đŸ‡Ș🇾 spanjolle, (RTVE ) La2 me mbĂ«shtetjen e Agjencise KombĂ«tare tĂ« turizmit ka nisur njĂ« rrugĂ«tim pĂ«r promovimin e ShqipĂ«risĂ« Turistike.

Media prestigjoze dhe popullore đŸ‡Ș🇾 spanjolle, (RTVE ) La2 me mbĂ«shtetjen e Agjencise KombĂ«tare tĂ« turizmit ka nisur njĂ« rrugĂ«tim pĂ«r promovimin e ShqipĂ«risĂ« Turistike. RrugĂ«timi nis me pjesĂ« tĂ« emisionit televiziv “Shtegtim me Juan e Migas”,#senderosconjuanymigas, nĂ« KalanĂ« e RozafĂ«s nĂ« ShkodĂ«r tĂ« mbushur me traditĂ« e histori dhe vazhdon nĂ« ShirokĂ«, nĂ« njĂ« nga zonat mĂ« piktoreske. NjĂ« rrugĂ«tim mbresĂ«lĂ«nĂ«s drejt ShkodrĂ«s pĂ«rmes personazhit Juan dhe qenit tĂ« tij besnik, đŸŸ#Migas, tĂ« njohur nĂ« median spanjolle si udhĂ«tarĂ« tĂ« pandarĂ«!

@la2_tve

@frutos1977

@senderostve

#AllYouNeedIsHeređŸ–ïžđŸ•ïžâ›°ïžđŸ›ïž

#VisitAlbania ✈#BeautifulAlbaniađŸ‡ŠđŸ‡±#BeautifulAlbaniađŸ‡ŠđŸ‡±

Share