Protagonistët “Juan y Migas” udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij.

📍Protagonistët “Juan y Migas” udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij. 🐾
👉 Aventura vazhdon duke kapërcyer Luginën e Lumit Shushicë e më pas Borshi për në Rivierën e mrekullueshme shqiptare, duke vijuar drejt destinacionit të Butrintit lashtë. 🏛
@la2_tve
@frutos1977
@senderostve
Share