Mëmëdheu – Thesaret e fshehta Të Shqipërisë

📍 Mëmëdheu – Thesaret e fshehta Të Shqipërisë 🇦🇱 📸 Fation Plaku Photography
@homeland_ii 👉 Në Shqipëri jam ngjitur jo vetëm në shumicën e majave më të larta, por kam zbuluar në këtë rrugëtim vende të një bukurie natyrore të rrallë të tokës, detit, ajrit dhe të trashëgimisë kulturore… 💙😍
Share