Rrugës për Marub , 5 shtator në Rubik

Rrugës për Marub

Ju presim në Rubik, në datën 5 Shtator

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk ju fton ne Rrugës për Marub.

– 19:00 Hapja e eventit “Rrugës për Marub”
– Ceremonia e hapjes
Turne gastronomik mbi produktet dhe nënproduktet e zonës.
– Parada e veshjeve tradicionale
– Aktivitete muzikore lokale të kombinuara me ato moderne për gjithë të pranishmit të ftuar dhe vendas.

Shpërndaje në: