FTESË PËR NEGOCIATA

DREJTUAR: AGJENCIVE TË SPECIALIZUARA/ORGANEVE TË MEDIAS VIZIVE Agjencia Kombëtare e Turizmit ka parashikuar të realizojë një fushatë për promovimin online të turizmit shqiptar nëpërmjet reklamave dhe Optimizimit të Motorrëve të

FTESË PËR NEGOCIATA

DREJTUAR: AGJENCIVE TË SPECIALIZUARA/ORGANEVE TË MEDIAS VIZIVE Agjencia Kombëtare e Turizmit ka parashikuar të realizojë një fushatë për promovimin online të turizmit shqiptar nëpërmjet reklamave dhe Optimizimit të Motorrëve të

Njoftojmë se procedura e prokurimit “Fushatë e Integruar e Marketingut për promovimin e Turizmit Shqiptar” është pezulluar për shqyrtim ankesash.

Njoftojmë se procedura e prokurimit “Fushatë e Integruar e Marketingut për promovimin e Turizmit Shqiptar” është pezulluar për shqyrtim ankesash.

Të gjithë operatorët ekonomik të interesuar për të ofertuar për këtë procedurë do të njoftohen në një moment të dytë në lidhje me fillimin e procedurës.

COVID 19 INFORMACION

Informacione të rëndësishme mbi situatën Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Protokolli i masave anti-COVID 19 përgjatë sezonit turistik

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Njoftime COVID-19 dhe masat e marra nga Përfaqësitë Diplomatike

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Masat dhe Rregulla - COVID-19
Coronavirus Përditësim

Për të kontaktuar mjekun e familjes apo për çdo informacion tjetër rreth Covid19, Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion të qytetarëve linjën e gjelbër 0800 40 40.

This will close in 0 seconds